Ikos breidt het Local Discovery aanbod verder uit

Ikos Andalusia breidt het innovatieve Local Discovery aanbod verder uit en introduceert de Ikos Golden Mile beleving. Dankzij het nieuwe aanbod kunnen gasten als onderdeel van hun luxe all-inclusive verblijf de prachtige route langs de kust al fietsend of te voet ontdekken. Ikos Resorts laat gasten ten volle genieten van de lifestyle die Marbella en Estepona zo uniek maakt met  de bijzondere ‘MINI Drive Adventure’ naar must-sees en authentieke plekjes, de ‘Dine-out’ ervaring naar lokale restaurants, een bezoek aan de beste musea in de regio en een rondje golf, allemaal inbegrepen in het vijfsterrenverblijf voor een ultieme luxe lifestyle ervaring. 

De Ikos Golden Mile beleving

De nieuwe Ikos Golden Mile beleving vormt net als de andere Local Discovery activiteiten een gratis onderdeel van het luxe all-inclusive aanbod van het resort en biedt gasten de mogelijkheid om alleen of met het ganse gezin op pad te gaan op de prachtige route langs de kust. Het Bike Centre van Ikos Andalusia vormt het vertrekpunt om met de fiets of te voet de 8,4 km lange panoramische route naar de oude stad van Estepona af te leggen. De nieuwe Golden Mile biedt een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee en Gibraltar en op een heldere dag zelfs ook de noordkust van Afrika. Na een stop halverwege voor lichte versnaperingen op een pittoreske plek, zijn er bij aankomst in Estepona verschillende routes uitgestippeld om de prachtige oude stad te bezoeken en de Local Discovery ervaring verder te zetten.

Lees ook het artikel: Regent Seven Seas Cruises® terug op de oceaan 

De lokale gastronomie ervaren

Tijdens hun verblijf kunnen gasten ook uit eten gaan zonder extra kosten dankzij de Dine Out ervaring van Ikos Andalusia en een aantal hotspots voor fijnproevers in Marbella en Estepona ontdekken. Dit unieke aanbod omvat een exclusieve selectie van restaurants* waar ze de traditionele aroma’s en smaken van de lokale keuken kunnen ervaren langs de glamoureuze Marbella’s Golden Mile, als ook authentieke restaurants aan het strand en charmante lokale parels in de pittoreske steegjes van het historische centrum van Estepona. Een bijzondere culinaire ervaring die perfect past binnen de luxe all-inclusive ervaring van het vijfsterrenresort.

* De Dine Out ervaring is onder voorbehoud van wijzigingen in lijn met het Infinite Care Protocol

Andalusië ontdekken

Dankzij de MINI Drive Adventure kunnen gasten tijdens hun vakantie bij Ikos Andalusia gratis op pad met een MINI auto gedurende een volledige dag. Dit geeft hen de vrijheid om de omgeving op hun eigen tempo te verkennen doorheen spectaculaire landschappen en idyllische bergdorpjes zoals Ronda of het charmante Mijas. Gasten ontvangen ook gratis tickets voor een selectie van musea in de omgeving die de lokale geschiedenis en kunst weergeven zoals het Pablo Picasso Museum in Malaga dat meer dan 200 werken van de beroemde kunstenaar tentoonstelt, het Automobiel- en Modemuseum en het Centre Pompidou.

Gratis green fee voor golfers

De Costa Del Sol is wereldwijd gekend als het paradijs voor golfliefhebbers. Ikos Andalusia’s Local Discovery concept biedt ook een gratis green fee aan voor golfers bij de exclusieve Los Naranjos Golf Club in Nueva Andalucia, die beschouwd wordt als een van de beste golfbanen in Spanje.

Related posts

One Thought to “Ikos breidt het Local Discovery aanbod verder uit”

  1. […] Ikos breidt het Local Discovery aanbod verder uit […]

Comments are closed.