Ikea spreker op BTMConference 2021

SCHIPHOL – Zephalinde Bosschaart van IKEA is bevestigd als spreker op de Business Travel & Mobility Conference Digital van 1 maart 2020. Bosschaart is Sustainability Risk & Verification Reviewer en verantwoordelijk voor het Travel Emission Project binnen haar team bij IKEA.

Tijdens het online evenement op 1 maart legt ze in een kennissessie uit welke stappen zijn gezet om tot een groen reisbeleid te komen en hoe ze dat meten en rapporteren. Ze zal aan de hand van de – door IKEA zelf ontwikkelde – Travel Emission Tool laten zien dat dit echt niet ingewikkeld is en door ieder bedrijf van klein tot groot nagevolgd kan worden.

De Business Travel & Mobility Conference wordt in 2021 twee keer georganiseerd. Op 1 maart vindt de digitale aflevering plaats en op 22 november de fysieke versie zoals deze vijf keer eerder plaatsvond.

Op 1 maart 2021 wordt de ‘BTMC Digital’ georganiseerd als hybride evenement met livestreaming vanuit en in samenwerking met Streaming Studio Haarlemmermeer en KLM.

De BTMC Digital is een online symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Award voor ‘Corporate Travel Professional of the Year’. Het thema van deze virtuele editie is: ‘de kracht van Data & Intelligence’. Hoe creëer je waarde uit data-inzichten. Niet alleen van belang in goede tijden, maar ook in crisistijd!

De doelgroep van beide evenementen zijn Corporate Travel & mobility managers, inkopers, office managers en management assistenten van corporates vanuit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie en andere geinteresseerden.

Er wordt vanaf 14.00 uur vanuit de studio een programma geboden met diverse key-note sprekers en kennissessies. Alles is via een livestream te volgen.

Award-uitreiking
De winnaar van de verkiezing Corporate Travel Professional of the Year 2020 wordt aan het einde van de middag bekendgemaakt. De 6 finalisten zijn uitgenodigd om naar de studio te komen voor de uitreiking en het bijwonen van het hele programma. De verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense. Na iedere sessie wordt een ontspanningsmoment ingelast met onder andere een leuke quiz en/of lucky draw waarmee diverse prijzen kunnen worden gewonnen door de aanwezige virtuele bezoekers.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts