Ierland Toerisme lanceert “The Green Button”

Afgelopen week lanceerde Ierland Toerisme de nieuwe, multimediale promotiecampagne om Ierland als vakantiestemming weer op de kaart te zetten. Met de campagne ‘The Green Button’ wil de organisatie Nederlandse vakantiegangers inspireren om een korte najaarsvakantie in Ierland te boeken of alvast hun vakantie voor volgend jaar te gaan plannen. Iconische attracties, ruige landschappen en de Ierse gezelligheid staan onder andere centraal in de campagne, die draait via reclamespots op (connect) TV, outdoorreclame, online en via social media.

The Green Button campagne
De campagne nodigt mensen uit om op de groene knop te drukken en hun reis naar Ierland te boeken of te plannen. Groen is een kleur die sterk wordt geassocieerd met Ierland en is ook de universele kleur van ‘gaan’. Daarnaast werkt Ierland samen met Nederlandse Touroperators in de promotie van hun reisaanbod, en reizen een aantal Nederlandse reis- en lifestyle influencers de komende periode naar het eiland af.

Lees ook het artikel: Franse bergen in de winter

In de grote steden; Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven en Groningen is Ierland de komende weken prominent aanwezig. De Ierse Green Button-boodschap wordt er getoond op diverse billboards en heeft een verwacht bereik van 4,6 miljoen. Karen van der Horst, Manager Noord-Europa van Ierland Toerisme, zegt: “We zijn bijzonder verheugd om weer de groene loper uit te rollen en bezoekers op het eiland te verwelkomen!

Vanuit Nederland heb je uitstekende, dagelijkse vliegverbindingen naar Ierland, binnen 1.5 uur sta je al op Ierse bodem. De Nederlandse markt is altijd belangrijk geweest voor het eiland en zal daarom een cruciale rol spelen in het herstel van de reisindustrie in Ierland. De ‘The Green Button’ campagne laat potentiële bezoekers zien wat Ierland als vakantiebestemming te bieden heeft en dat Ierland een ideale bestemming is voor een kort verblijf of een lange vakantie. Onder andere de (online) tv-campagne zal naar schatting door 3,65 miljoen mensen worden bekeken en de gezellige, knusse steden, de spectaculaire landschappen laten zien, met die herkenbare Ierse klanken op de achtergrond.“

Meer informatie: https://www.ireland.com/nl-nl/features/press-the-green-button/

Related posts

One Thought to “Ierland Toerisme lanceert “The Green Button””

  1. […] Ierland Toerisme lanceert “The Green Button” […]

Comments are closed.