ibis Styles Delft City Centre verwelkomt haar eerste gast

ibis Styles Delft City Centre opent vanaf vandaag haar deuren. Het driesterren hotel telt 82 kamers en is gevestigd aan het Van Leeuwenhoekpark 2 in Delft. Het hotel bevindt zich in het hart van het centrum, vlakbij het station. Met de toevoeging van ibis Styles Delft City Centre aan het ibis Styles portfolio, komt de teller op zeven hotels in Nederland.

Anita Abbenhuis, General Manager van ibis Styles Delft City Centre, overhandigde vandaag een hotelkamersleutel aan de eerste hotelgast en vertelt enthousiast: “Alle ibis Styles hotels hebben een eigen verhaal en dat maakt elk hotel uniek. Ons gloednieuwe hotel speelt in op het thema techniek, een verwijzing naar de TU Delft, maar ook de vele tech bedrijven die in en rond de stad gevestigd zijn. Dat is zichtbaar in de uitstraling van het hotel, zoals in de aankleding. Zo hangt er in de lobby een moederbord aan de wand. We kijken ernaar uit om nog meer gasten te verwelkomen en hen de gastvrijheid en services te laten ervaren die zij van de ibis familie gewend zijn.”

“Met de opening van ibis Styles City Centre Delft blijven we ons aandeel in de Nederlandse hospitality markt verstevigen. Op dit moment telt ons netwerk 13 hotels in de regio rond Delft waarvan nu 7 hotels in de ibis familie. Nederland is voor ons een belangrijke groeimarkt. We blijven ons netwerk vernieuwen en onze gasten verrassen, binnen en buiten onze hotels,” aldus Cristina di Oliviera Frewen, SVP Franchise Operations van Accor.

Omgeving

ibis Styles Delft City Centre  ligt in het hart van Delft, naast het oude stationsgebouw. Het heeft een bar in de lobby en een ruim aanbod aan kwalitatieve restaurants in de directe omgeving. Het hotel zelf serveert een selecte kaart, voor laatkomers bijvoorbeeld. Delft is voor zowel zakelijke reizigers als toeristen interessant. De historische binnenstad biedt volop bezienswaardigheden en in de zomermaanden heeft de stad een aantal aantrekkelijke evenementen zoals het Delft Jazz festival en het International Festival of Technology door de TU Delft.

Over ibis Styles

ibis Styles kenmerkt zich door haar creatief design en speelse sfeer, waar reizigers door worden verwelkomt tijdens hun verblijf. Elk hotel heeft een uniek designconcept rondom een bepaald thema dat past bij de omgeving. ibis Styles biedt gasten een gastvrij en betaalbaar verblijf in een trendy omgeving. Het vriendelijke personeel verrast gasten graag met luxe extraatjes om van elk verblijf een unieke en persoonlijke ervaring te maken. Wij verwelkomen koppels, gezinnen, individuele reizigers en zakelijke gasten in meer dan 500 uniek ontworpen ibis Styles hotels met 52.000 kamers in meer dan 45 landen. ibis Styles maakt deel uit van Accor, een wereldwijd toonaangevende hotelgroep die bestaat uit meer dan 5.000 hotels en 10.000 eet-en drinkgelegenheden in 110 landen.

Related posts