Hyatt gaat groeien in India

Hotelketen Hyatt wil voor eind 2023 met 70 procent zijn gegroeid in India. Zes nieuwe hotels, onder de vlaggen van Hyatt Regency en Hyatt Place, moeten nog in 2021 openen. Het portfolio van de Amerikaanse hotelgroep telt momenteel 32 Hyatt-hotels onder de labels Andaz, Alila, Park Hyatt, Grand Hyatt, Hyatt Regency, Hyatt, Hyatt Centric en Hyatt Place. Daar moeten binnen twee jaar twintig hotels – met in totaal 3.600 kamers – bijkomen.

De ambitieuze groeidoelstellingen in India zijn bepaald door de vraag, zo stelt Hyatt. Het totale aantal Hyatt-hotels in India moet daarmee aan het eind van 2023 op ruim vijftig komen. Door onder verschillende merken te opereren, wordt het portfolio meer divers en aantrekkelijker voor verschillende soorten gasten. Hyatt baat wereldwijd 975 hotels en resorts uit, in 69 landen, op zes continenten. Het bedrijf beschouwt India de komende jaren als een van de sterkste mondiale groeimarkten, zowel zakelijk als toeristisch.

Lees ook het artikel: 6 tips om Ibiza te verkennen

De bezienswaardigheden, kleuren, geluiden en gastvrijheid – ontdek de ongelooflijke regionale pracht van India en Nepal. Van het culturele epicentrum van Punjab tot de serene oevers van Bolgatty Island in Kochi, gasten kunnen genieten van tal van samengestelde voordelen. Boek met vertrouwen wanneer u rechtstreeks op Hyatt.com boekt, want de tarieven worden gedekt door de beste garantie van Hyatt. Ontwerp je perfecte uitje. Wees onder de indruk van wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Taj Mahal, de Gouden Tempel en de Gateway of India. Stel een route samen langs ongelooflijke restaurants met adembenemende interpretaties van de regionale keuken. Of maak tijd vrij om achterover te leunen en te ontspannen op de stranden van Goa of Kochi. Ontdek Hyatt-hotels in India en Nepal.

Related posts