Holiday Inn opent eerste hotel in Yerevan

Holiday Inn Yerevan

IHG Hotels & Resorts kondigt vandaag de opening aan van het eerste hotel van hun merk Holiday Inn aan in Armenië, Holiday Inn Yerevan – Republic Square. Het hotel is gelegen in het centrum van de stad en is gevestigd in twee historische gebouwen. Yerevan, de hoofdstad van Armenië, is hard op weg een populaire bestemming te worden voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers.

Holiday Inn Yerevan – Republic Square is de tweede opening voor IHG Hotels & Resorts in Armenië, naast het hotel van het merk Holiday Inn Express Yerevan. Het hotel heeft 191 stijlvol ingerichte gastenkamers en een open lobby die ontworpen is om de publieke ruimtes van het hotel te combineren in één open en samenhangende ruimte om gasten een plek te bieden om te ontspannen, te eten en te werken. Het hotel beschikt over een eigen spa, fitnessclub, zwembad en bar gecombineerd met een lounge. Daarnaast zijn er vergader- en evenementenruimte op de tweede verdieping met zeven verschillende vergaderzalen.

“We zijn verheugd om de deuren te openen voor onze eerste gasten. De stad heeft zoveel te bieden voor zowel toeristen als zakenreizigers, en het hotel is een uitstekende keuze voor wie in de hoofdstad wil verblijven”, vertelt Martin Driskell, General Manager.

Lees ook het artikel: Sani Resort in top 3 beste hotels
Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts