Hilton tekent contracten voor vier luxehotels in China

Hilton en Shimao Group Holdings kondigen de ondertekening aan van een overeenkomst voor de lancering voor vier luxehotels in China. Met de ondertekening maakt Hilton Luxury Brands haar debuut in grote Chinese steden en wordt Conrad Shanghai het grootste Conrad-hotel van Azië.

Bij de opening van de hotels Waldorf Astoria Shenzhen, Conrad Shanghai, Conrad Wuhan en Conrad Zhuhai, doen de luxemerken van Hilton, Waldorf Astoria en Conrad hun intrede in vier grote Chinese steden. Conrad Shanghai is het eerste hotel van het luxemerk in Shanghai en wordt het grootste Conrad-hotel van Hilton in Azië met meer dan 700 kamers.

“De ondertekening met onze partners van de Shimao Group is een grote sprong voorwaarts voor de luxeportefeuille van Hilton”, vertelt Alan Watts, van Hilton. “Het weerspiegelt het optimisme dat we collectief hebben in het groeiende luxereissegment van China.”

Optimisme
De ondertekening van de multi-deal is volgens beide bedrijven een teken van optimisme over de vooruitzichten van het luxetoerisme in China en een uitbreiding van hun partnerschap, dat dit jaar zijn tweede lustrum viert. “De ondertekening voor deze vier luxehotels met Hilton getuigt van ons wederzijds optimisme over de markt voor luxereizen in China, vooral in dit huidige tijdperk waarin we een toename van de belangstelling voor cultureel toerisme ervaren”, aldus Tyrone Tang, CEO van de Shanghai Shimao Hotel Management Company.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts