Hello Hillside Beach Club 2022!

Op het einde van het seizoen in november zwaaide Hillside Beach Club de zomer uit en begroette het tegelijk de nieuwe zomer van 2022. Het geliefde ‘Feel Good’ resort aan de Egeïsche kust van Turkije staat voor een ontspannen verblijf, zonovergoten dagen, een festival van smaken, onvergetelijke ervaringen, family time en tijd voor twee. Vanaf 9 april 2022, de tweede week van de paasvakantie, is Hillside Beach Club verheugd opnieuw zomergasten te kunnen verwelkomen. Alles is meer dan ooit gericht op gastentevredenheid en een duurzaam verblijf. Hierbij een tip van de sluier…

Hillside Beach Club staat bekend als een vaste waarde bij veeleisende vakantiegangers uit de hele wereld. Met 74% heeft het resort een ongelooflijk aandeel terugkerende gasten. Dankzij de verscholen ligging in een idyllische baai omringd door groene heuvels hebben gasten de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen in het paradijs. Hillside Beach Club beschikt over een waaier aan mogelijkheden om te zorgen voor de natuur en een band te creëren met de lokale gemeenschap. In totaal heeft het hotel tien duurzaamheidscertificaten verzameld, waaronder de Travelife Gold award. Als een team en in overleg met experten wordt voortdurend gewerkt aan verbetering. Geavanceerde technologie en creativiteit zijn voor Hillside middelen om waar mogelijk een positieve impact op de omgeving te hebben.

Onder meer door boomplantprogramma’s, productontwikkeling en personeelsopleiding zorgt het Hillside-team ervoor dat milieuvriendelijk reizen in 2022 een reële mogelijkheid wordt voor groen denkende gasten. Staycation weer populairMet Hillside’s wekelijkse loopclub kunnen gasten zich inzetten om hun persoonlijke ecologische voetafdruk te verkleinen terwijl ze genieten van de verbluffende kustlijn. Hillside belooft een boom te planten voor elke kilometer die een gast al lopend aflegt. Het project vormt een stimulans om de planeet te helpen en om fit te blijven.

Lees ook het artikel: Staycation weer populair

Je kan nu ook genieten van de prachtige natuur in de omgeving dankzij Hillside’s elektrische fietsen van topkwaliteit. Hillside Beach Club heeft e-bikes geïntroduceerd als een milieuvriendelijke en efficiënte manier voor gasten om de boeiende geheimen van Fethiye te gaan ontdekken.

Gloednieuwe fietspaden en wandelroutes werden aangelegd. Gasten kunnen zich inschrijven voor een speciaal ontworpen tocht per fiets of te voet begeleid door een professionele gids die hen inwijdt in de magische geschiedenis van de streek. Ze verkennen het oude spookstadje Kayaköy of het mystieke Af Kule klooster en genieten met alle zintuigen van de schitterende natuur. De bedwelmende geur van salie, oregano en wilde tijm, de indrukken van bloemen, vogels en wilde dieren en de verre geluiden van geitenbellen brengen gasten in een andere wereld. Er is een avondlijke wandeling waarbij je op het einde van de dag wordt verrast met een heerlijke picknick bij zonsondergang. Het uitgebreide ontdekkingsaanbod ‘Hillside Outside’ omvat ook een zalig ontspannende zeiltocht bij zonsondergang, langs twaalf nabijgelegen eilanden in de Egeïsche Zee.

Het feit dat gasten jaar na jaar terugkeren naar Hillside Beach Club is een succesverhaal in de toeristische sector dat aan universiteiten wordt onderwezen sinds het onderwerp werd van een casestudy aan de Harvard Business School, getiteld “Delivering the Ultimate Family Vacation in the Mediterranean”.

Van 9 april tot 20 november 2022 kunnen gasten opnieuw genieten van de ongeëvenaarde en hartelijke service van Hillside Beach Club, met de doordachte attenties en een ongelooflijk oog voor detail. Nog tot einde maart kan je boeken met vroegboekkorting.

Related posts

One Thought to “Hello Hillside Beach Club 2022!”

Comments are closed.