Get ready voor een nieuwe dosis Vitamin Sea met de Holland America Line!

Beeld u in, een warme bries, kristalhelder water en een explosie aan levendige culturen. Beleef het allemaal tijdens het nieuwe cruise seizoen van de Holland America Line. Maak een keuze uit zes varierende cruises door het caribisch gebied – allemaal rondreizend vanuit het centrale punt in Fort Lauderdale, Florida. Het uitgebreide aanbod van Holland America Line vaarten tussen oktober 2021 en april 2022 en bestaat uit cruisereizen van drie tot veertien dagen. Ga van de oostelijke naar de westelijke en zuidelijke regio’s van het Caribisch gebied, inclusief afvaarten waarmee reizigers een dag het Panamakanaal kunnen ontdekken.

Naast het schip de Rotterdam kunnen gasten kiezen voor een Caribische cruise op de schepen Eurodam, Nieuw Amsterdam, Nieuw Statendam, Volendam of de Zaandam.Alle reisroutes bevatten een bezoek aan Half Moon Cay, wat gasten de mogelijkheid geeft om het bekroonde privé eiland op de Bahama’s van Holland America Line te ontdekken. De lezers van zowel Porthole Cruise Magazine als Travel Weekly hebben Half Moon Cay uitgeroepen tot het beste privé-eiland in de branche en het is door de gasten van Holland America Line de hoogst gewaardeerde Caribische haven. Dit typische en schilderachtige toevluchtsoord is uitgegroeid tot een speeltuin voor cruisereizigers en beschikt over de mooiste stranden van het Caribisch gebied; een natuurlijke lagune van 700 hectare; villa’s met twee verdiepingen en privécabana’s; heerlijke eetgelegenheden zoals Lobster Shack; een waterpark voor kinderen; en een verscheidenheid aan leuke excursies aan wal voor natuurliefhebbers, avontuurlijke reizigers en ontdekkingsreizigers.

Lees ook het artikel: Nederlandse primeur met luchtverkeersleiding op afstand

Het nieuwste schip van Holland America Line, de Rotterdam start het Caribische seizoen met drie- en vierdaagse vaarten. De vierdaagse afvaart vertrekt op 3 november en meert aan bij Half Moon Cay en Key West Florida, en de driedaagse afvaart vertrekt op 7 november en meert aan bij Half Moon Cay. Rotterdam vaart vervolgens een reeks cruises met tropische, westelijke, oostelijke en zuidelijke routes variërend van zes tot elf dagen, dus genoeg opties dit seizoen.

Lees meer over de prachtige aanbiedingen en routes van de Holland America Line op https://www.hollandamerica.com/

Related posts