Genieten op Santa Rosalía Lake and Life Resort

​Hip Estates over het ongelooflijke succes van Caraïbische vibes in Spanje

​​In juli stelde Hip Estates, dé vastgoedspecialist voor Spanje, een revolutionair project voor op het Spaanse vasteland, Santa Rosalía Lake and Life Resort. Iedereen wordt onmiddellijk blij van het nieuwe resort, dat Caraïbische vibes geeft dankzij immense tuinen, paradijselijke lagunes en eilanden met palmbomen. Het resort maakt gebruik van duurzame technologie en nodigt uit om te sporten en te ontspannen. Je kan er luxueus gaan wonen in alle comfort en met uitzicht op de prachtige natuur. Na de eerste maand van de verkoop geeft Hip Estates toelichting bij het ongelooflijke succes van de Caraïbische vibes in Spanje.

In de eerste maand van de lancering werden al 32 villa’s en appartementen verkocht in Santa Rosalía Lake and Life Resort. Er was grote interesse vanuit de Europese markten, met Benelux op kop. Na enkele dagen al was fase 1 uitverkocht, en nu dient fase 3 zich reeds aan in de verkoop. Dit succes is ongezien. Volgens Leen Vermeulen, bestuurder van Hip Estates, dé vastgoedspecialist voor Spanje, maakt het resort de Spaanse droom volledig waar. Sommigen hebben via Hip Estates onmiddellijk een villa gereserveerd zonder de plek eerst te willen gaan bezoeken, omdat ze de kans niet willen mislopen.

Iedereen begrijpt dat Santa Rosalía Lake and Life Resort een uniek resort is aan de Costa Cálida, een van de populairste Spaanse regio’s voor een tweede verblijf. Het creatieve concept is ontworpen om mensen volop te laten genieten. Daarnaast zijn er de kwaliteit en het design van de luxewoningen en de duurzaamheid van het project die waarde op lange termijn waarborgen. De regio geniet meer dan 300 dagen zon per jaar en ligt op twee uren vliegen, vlot bereikbaar via de luchthavens van Murcia en Alicante.

Leen Vermeulen, bestuurder van Hip Estates, verklaart:

‘Als dé vastgoedspecialist voor Spanje hebben wij dit nieuwe en revolutionaire project onmiddellijk omarmd en ons vertrouwen gegeven op basis van onze kennis en ervaring van 25 jaar. Santa Rosalía Lake and Life Resort kent vandaag een ongelooflijk succes. Sommige van onze klanten hebben zelfs onmiddellijk een villa gekocht zonder de plek eerst te gaan bezoeken, omdat dit project – gedreven door creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid – hun droom in Spanje volledig waarmaakt en ze de kans niet willen mislopen. Het resort is gericht op exclusief genieten en ligt op amper twee uren vliegen in een aangenaam klimaat het hele jaar rond.’

Santa Rosalía Lake and Life Resort herdefinieert het concept ‘resort’ in dit gedeelte van het Middellands Zeegebied. Het resort van 12,4 hectare is ontworpen als een immens grote groenzone, die de bewoners het gevoel geeft in een oneindige tuin van Eden te leven. La Reserva is de naam van het recreatieve domein dat bewoners uitnodigt om te sporten en te ontspannen en is ingedeeld in verschillende zones. In het oog springt The Lake, een spectaculair groot meer met kristalhelder water, enkel toegankelijk voor de bewoners. Daaromheen worden de luxueuze woningen gebouwd die te koop zijn als tweede verblijf.

Centraal in Santa Rosalía Lake and Life Resort ligt het grootste kunstmatige meer van Europa, 16.000 m² groot, gecreëerd in samenwerking met Crystal Lagoons. Denk aan turquoise lagunes, witte zandstranden, een Beach Club en je komt snel in de tropische sferen van de Caraïben. Midden het meer liggen twee paradijselijke eilanden met palmbomen. Wie niet in een strandstoel wil blijven hangen, kan een partijtje beachvolley of petanque spelen, of het water op met een kayak of SUP.

Crystal Lagoons is wereldleider op het gebied van duurzame filtratiesystemen voor grote meren en lagunes om in te zwemmen. De technologie maakt een efficiënt beheer van water en energie mogelijk. The Lake maakt gebruik van een doeltreffend systeem voor het sproeien, opvangen en hergebruiken van water.

Santa Rosalía Lake and Life Resort is in aanbouw en krijgt het grootste kunstmatige meer in Spanje. Het resort ligt omringd door golfterreinen, op enkele kilometers van de binnenzee Mar Menor en tussen de pittoreske steden Murcia en Cartagena. Er bestaat al een gelijkaardige afgewerkte lagune aan de Costa del Sol, in het resort Alcazaba Lagoon in Casares. Hip Estates heeft dit resort eveneens in zijn aanbod tweede verblijven.

In Santa Rosalía Lake and Life Resort zijn fraaie moderne luxewoningen beschikbaar aan betaalbare prijzen. Hip Estates biedt verschillende types vrijstaande villa’s, appartementen en geschakelde woningen te koop aan, alle mooi gelegen in het prachtige park dat enkel toegankelijk is voor de bewoners van het resort. De architectuur is vooruitstrevend en er worden hoogwaardige materialen gebruikt. Technologie zorgt voor optimaal hedendaags comfort. Om de ecologische voetafdruk te verminderen, plant Santa Rosalía Lake and Life Resort voor elke afgeleverde woning een extra boom bij de 4.000 bomen die al op het resort groeien.

​Doorheen haar loopbaan van 25 jaar als bestuurder van Hip Estates heeft Leen Vermeulen het Spaans vastgoed bestemd voor tweede verblijven grondig zien wijzigen. Waar tot tien jaar geleden sprake was van een wildgroei van bouwwerven, gaan Spaanse ontwikkelaars vandaag veel bedachtzamer te werk om waarde en betrouwbaarheid te garanderen. Vandaag worden projecten gedreven door creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid, zodat de vastgoedspecialist verheugd is met Santa Rosalía Lake and Life Resort een revolutionair project op de markt te kunnen lanceren.De villa’s Almendro liggen langs het meer van Santa Rosalía Lake and Life Resort en bieden prachtig uitzicht op de natuur van La Reserva en het meer. De villa’s worden gebouwd op een terrein van 238 tot 253 m². De inrichting heeft een strak design en de bewoners bedienen zich met de modernste snufjes. De villa’s beschikken over drie slaapkamers, drie badkamers en een eigen zwembad. Prijs vanaf 334.000€.

​​​De villa’s Lavanda in Santa Rosalía Lake and Life Resort​ hebben grote raampartijen voor een overweldigende lichtinval. Een muur van natuursteen garandeert buiten de privacy. De binnenruimtes zijn heerlijk ingericht met alle comfort. De villa’s komen op een terrein van 140 tot 254 m² en beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers. Prijs vanaf 240.000€.

Lees ook het artikel: Duurzaam op reis? Zo doe je dat!

De appartementen Madreselva liggen bij een fantastisch landschapszwembad in een knap aangelegde tuin met speeltuigen voor de kinderen, op 200m van het meer in Santa Rosalía Lake and Life Resort. Met twee slaapkamers en twee badkamers, zelfs drie slaapkamers in de hoekappartementen, bieden deze appartementen van 80 tot 102m² families alle comfort. Ruime balkons of terrassen laten de bewoners genieten van de groene omgeving. De vier penthouses hebben het mooiste uitzicht op La Reserva en de zee en bieden mogelijkheid om een buitenkeuken of jacuzzi te installeren. Prijs vanaf 180.000€.

​NB: bij de vermelde prijzen is het meubilair niet inbegrepen.

Related posts

One Thought to “Genieten op Santa Rosalía Lake and Life Resort”

  1. […] Genieten op Santa Rosalía Lake and Life Resort […]

Comments are closed.