Ga op Vegan Safari in Great Plains en wordt betovert door de vijfsterren keuken

Kaapstad – Great Plains, de iconische organisatie voor ecotoerisme in Afrika, is verheugd om gasten hoogwaardige lokaal geproduceerde plantaardige maaltijden aan te bieden in al hun prachtige safarikampen in Kenia, Botswana en Zimbabwe. Elke accommodatie in Great Plains, gelegen in enkele van de meest afgelegen gebieden van Afrika, biedt een uitgebreide selectie heerlijke veganistische gerechten met de beste lokale ingrediënten.

De chef-koks van Great Plains volgen een culinaire opleiding in het bereiden en presenteren van veganistische gerechten volgens een zeer hoge standaard, die aan alle paletten en dieetwensen voldoet.

Dereck en Beverly Joubert, CEO en mede-oprichters van Great Plains, beoefenen al meer dan een jaar een plantaardig dieet en zijn bezig met het creëren van The Great Plains Plant Based Recipe Cookbook voor toekomstige gasten om van te genieten en favoriete recepten opnieuw te creëren.

Dereck Joubert zei: “Ruim een ​​jaar geleden besloten Beverly en ik om over te schakelen op een volledig plantaardig dieet en lieten we al het vlees vallen. We hebben ons nog nooit zo goed of fit gevoeld. Het personeel in onze kampen heeft al een aanzienlijke training gehad in veganistische maaltijden, omdat we in Great Plains voorzien in elke voedingsbehoefte. Nu we deze eetstijl zelf hebben getest, rollen we het uit in al onze kampen en hebben we onze culinaire training rond plantaardige maaltijden geüpgraded om onze gasten de beste en gezondste keuken te bieden die mogelijk is. “

Plantaardige menu’s in het Great Plains-kamp zullen variëren afhankelijk van de seizoensgebonden ingrediënten die beschikbaar zijn, dus alleen de beste en meest verse producten worden de hele dag aan gasten aangeboden, inclusief afternoontea en tijdens game drive pauzes en sundowners. Gasten van Great Plains zullen worden getrakteerd op een regenboogselectie van kleurrijke groenten en fruit uit de overvloedige shamba’s van Afrika. In Kenia bij Mara Nyika Camp, omvatten de veganistische specialiteiten van chef-kok Dominique Saningo Kota: Smokey Aubergine en Kimchi Tacos, Chili en Limoen Bloemkoolsteak met Kokosnoot en Limoen Tzatziki, en de zondig heerlijke ‘I can’t believe this is vegan’ Double Chocolate Fudge Taart. Mara Nyika’s Watermelon Coconut Sorbet en Mango Lime Nice Cream zijn ook favoriet bij het kamp.

Great Plains is er trots op de beste culinaire ervaring te bieden voor alle gasten, ongeacht eventuele dieetbeperkingen. Het is bekend dat gasten verrast en verbaasd zijn dat de lekkernijen die ze eten plantaardig, zuivelvrij of glutenvrij zijn. Botswana’s chef-kok Tiaan van Greunen van Selinda Camp verwent gasten met zijn publiekstrekkerspudding, biscuitgebak zonder gember, geserveerd met venkelgel en zoute popcorn bedekt met avocado en wasabisorbet.

“Je kunt iets lekkers maken dat goed voor je is zonder in te leveren op smaak, dat is wat we in al onze kampen laten zien en waar ons aanstaande Great Plains Plant-Based Cookbook over zal gaan,” zei Dereck Joubert.

Gasten van Great Plains kunnen rekenen op een sensationele safari-ervaring, verbluffende accommodatie in de meest ongerepte gebieden van Afrika met vijfsterrenservice en een eersteklas verfijnd culinair aanbod voor iedereen.

www.greatplainsconservation.com

Dinner at Zarafa Camp, Botswana

Related posts