Ga around the world met Oceania Cruises

Oceania Cruises, ‘s werelds leidende cruisemaatschappij met topgastronomie en unieke bestemmingservaringen, speelt in op de groeiende populariteit van lange cruises. Niet alleen wordt reizigers nu al de kans geboden om de unieke 180 luxe cruisedagen durende Around the World cruise voor 2024 te boeken, maar introduceert de luxe cruiserederij voor dat jaar ook al een viertal hoogwaardige Grand Voyage cruiseprogramma’s. Het cruiseproduct van Oceania is vooral voor fijnproevers en is met recht van sterrenniveau. Niet alleen op gastronomisch gebied, maar ook qua luxe en comfort zijn de kleinschalige schepen van de cruiserederij van ongekend hoog niveau.

Rond de wereld in 180 dagen

Het klinkt èn is episch. Gedurende een half jaar met alle comfort maar liefst 96 bestemmingen in 34 landen bezoeken. En met de kans om niet minder dan 100 UNESCO werelderfgoed-locaties te bezoeken. Op 14 januari 2024 gaat Oceania’s luxe Insignia op weg van Los Angeles naar New York en doorkruist drie oceanen en 15 wereldzeeën. Het aan slechts 684 gasten plaats biedende schip maakt niet minder dan 24 overnight stops op paradijselijke plekken, zoals in de Pacific (Hawaii en Frans Polynesië), de Nieuw Zeelandse fjorden, Aziatische parels als Bali, Vietnam en Japan, in India en op het Arabisch schiereiland, in het Middellandse Zee-gebied en in Noord-Europa, voordat de Atlantische oversteek naar New York wordt gemaakt.

Lees ook het artikel: Europa-Park start zomerseizoen 2022

De Around the World cruise is boekbaar vanaf € 41.699 p.p. en inclusief talrijke extra’s, zoals  Oceania’s Olife Choice faciliteiten. Dat komt per cruisedag neer op slechts € 230 op basis van vol pension!     

De laatste jaren kennen cruises met een langer traject een toenemende populariteit. Oceania Cruises speelt daarop in met nieuwe zo genoemde Grand Voyages. In reisduur variërend van 72 tot 82 dagen. Waarbij met een kosteloze omboek- en annuleringsgarantie wordt ingespeeld op de onvoorspelbaarheid die de (reis)wereld thans kenmerkt.
De Grand Voyages die voor 2024 nu al boekbaar zijn vanaf € 14.889 p.p., hebben verschillende routes en vaargebieden. Tussen oktober 2023 en februari 2024 is er keuze uit vier Grand Voyages, die stuk voor stuk het mooiste van de wereld laten zien.

Zo bezoekt de Grand Pacific Expedition iconische steden in Australië, Zuidoost- en Oost-Azië, en gaat de Odyssey of Discoveries van Abu Dhabi naar Tokyo met stops op het Arabisch schiereiland, in India en Zuidoost-Azië. Boekt men de Epic Eastern Explorer van Mumbai naar Tokyo dan liggen bezoeken aan de Malediven, Sri Lanka, Singapore, Bangkok, Seoul, Myanmar en Vietnam in het verschiet. De Ultimate Exotic Traveler tenslotte brengt gasten op weg van Papeete naar Kaapstad naar diverse eilanden in de Pacific, Sydney, Komodo National Park en Zuid-Afrikaanse wildparken.

De Grand Voyages hebben zeer aantrekkelijke extra’s zoals gratis luchthaventransfers, gratis vooraf betaalde fooien en zijn inclusief Oceania’s Olife Choice faciliteiten zoals keuze uit tal van gratis landexcursies, alcoholisch drankenpakket of bestedingstegoed aan boord. Gedetailleerde informatie over de Around the World cruise en de Grand Voyages is online beschikbaar. Voor algemene informatie over Oceania Cruises bezoekt men de website.

Related posts