FOX en andere reisdochters ANWB onder één dak

ANWB

ANWB brengt haar reisdochters onder één dak. De losse reislabels FOX, Pharos, Ledenreizen en Kampeerreizen gaan verder onder de merknaam ANWB. Het volledige ANWB-reisaanbod is voortaan te vinden en boeken op anwb.nl.

Vandaag gaat ook FOX Verre Reizen over naar anwb.nl. Het is de afronding van een uitgebreid project waarbij de touroperators FOX, Pharos, Kampeerreizen en ANWB Ledenreizen onder één dak samenkomen en elkaar versterken. Op anwb.nl is nu een enorm reisaanbod te vinden, van uitjes in Nederland, via rondreizen in Europa tot verre reizen, het voormalige aanbod van FOX. 

Lees ook het artikel: Verder, vaker én duurzamer! Of toch niet?

Dezelfde reizen, andere naam 
De reizen van FOX, Pharos en Ledenreizen zijn toegevoegd aan het aanbod van ANWB. Er is een wereld vol mogelijkheden: ver weg, dichtbij huis, alleen, met reisgenoten, met de auto of een groepsreis naar een ander werelddeel. Ook de losse e-mailnieuwsbrieven zijn samengevoegd tot één ANWB Vakantie nieuwsbrief. Met het samengaan van de reisbedrijven tot één nieuwe organisatie bundelen de reisorganisaties de krachten. Van informatie en inspiratie tot het daadwerkelijk boeken, op anwb.nl is nu alles te vinden voor elke reiziger.

Met de zekerheid van de ANWB
Boek je bij de ANWB, dan ben je verzekerd van een zorgeloze vakantie. En daar hoort ook zorgeloos boeken bij. Daarom bieden we je de zekerheid van gratis annuleren en krijg je bij ons gewoon je geld terug als je reis door een negatief reisadvies niet door kan gaan. En ben je al ANWB-lid? Dan geniet je nog eens van extra voordeel. Tijdens je reis en in de ANWB-winkels. Zo ga je goed voorbereid op vakantie.

Related posts