Flexibiliteit en zekerheid met ANWB Reisopmaat

Vakantiegangers kunnen vanaf vandaag zelf hun ideale rondreis samenstellen via het platform ANWB Reisopmaat. Een reis vol cultuur, natuur of avontuur? De vakantieganger bepaalt het helemaal zelf, inclusief de route, het vervoermiddel en de accommodatie. Het nieuwe platform speelt in op de trend dat vakantiegangers zelf willen bepalen hoe hun vakantie eruitziet en hoe lang die duurt. 

Om een rondreis samen te stellen gingen vakantiegangers tot nu toe verschillende websites af op zoek naar een vlucht, verblijf en een huurauto. Ook het uitstippelen van de mooiste route kostte vaak veel tijd. Met ANWB Reisopmaat kan dit nu allemaal op één plek geregeld worden. Om vakantiegangers te helpen bij hun keuze biedt het platform tevens inspiratie en tips voor de mooiste rondreizen. ANWB Reisopmaat is op dit moment beschikbaar voor 12 landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, USA, Canada, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Dit aantal wordt binnenkort uitgebreid. 

Lees ook het artikel: Canarische en Griekse eilanden op groen!

ANWB Reizen biedt reizigers met ANWB Reisopmaat alle flexibiliteit bij het boeken van een rondreis maar wel met de zekerheid van een ANWB-pakketreis. Hierdoor zijn vakantiegangers verzekerd van bescherming vanuit de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en kunnen zij 24/7 terugvallen op hulp en advies van de ANWB Alarmcentrale. Kijk voor meer informatie op www.anwbreisopmaat.nl

Related posts