Emirates Skywards lanceert exclusief aanbod

Emirates Skywards, het award-winnende loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai, komt met een exclusieve aanbieding die het voor members mogelijk maakt om sneller naar een hoger niveaustatus te gaan. Van 1 april tot 30 juni 2021 sparen members automatisch dubbele Tier Miles op alle Emirates en flydubai vluchten die geboekt zijn tijdens de actieperiode en een vertrekdatum hebben tussen 1 april en 30 december 2021*.

Verassende voordelen en beloningen
Om in aanmerking te komen voor de promotie, moeten reizigers simpelweg al Emirates Skywards member zijn, of zich voor 30 juni 2021 als nieuwe member aanmelden. Door de dubbele Tier Miles, stijgen members sneller in niveaustatus en verkrijgen ze op die manier allerlei extra voordelen en beloningen. De aanbieding geldt voor elk ticket, ongeacht het tarief, gekocht bij Emirates of flydubai tijdens de desbetreffende periode.

Blue, Silver, Gold en Platinum members
Emirates Skywards biedt vier member niveaus – Blue, Silver, Gold en Platinum. Elk niveau biedt members unieke privileges, waaronder loungetoegang, prioriteit bij het instappen, speciale incheckbalies, gratis stoelselectie en nog vele andere voordelen. Voor meer informatie over het aanbod, klik hier.

Verdien meer Skywards Miles en geniet van exclusieve beloningen
Naast het verdienen van dubbele Tier Miles, sparen members ook nog steeds Skywards Miles op vluchten die tijdens de aanbiedingsperiode worden uitgevoerd. De Miles kunnen worden ingewisseld voor een uitgebreide selectie aan beloningen, waaronder vluchtupgrades, hotelovernachtingen en onbetaalbare belevenissen.

Meer flexibiliteit en keuze voor members
Met meer dan 27 miljoen members wereldwijd blijft Emirates Skywards haar members voorzien van een rijk aanbod, ongeëvenaarde beloningen en innovatieve aanbiedingen. Eerder dit jaar was het Skywards loyaliteitsprogramma een van de eerste ter wereld die members een royale verlenging van de memberstatus tot 2022 aanbood. Het loyaliteitsprogramma heeft daarnaast ook de geldigheid van alle Skywards Miles die zouden komen te vervallen vanaf april 2020, verlengd tot 30 juni 2021.

Ga voor meer informatie over Emirates Skywards naar emirates.com/skywards.

Related posts