Emirates gestart met vaccineren van personeel

DUBAI – Emirates is maandag gestart met het vaccineren van haar medewerkers. Voor een zo snel mogelijk proces wordt personeel van de luchtvaartmaatschappij twaalf uur per dag en zeven dagen per week ingeënt. Medewerkers in de frontlinie, waaronder cabinepersoneel en piloten, krijgen voorrang.

Emirates behoort samen met afhandelingsbedrijf dnata tot de eerste transport- en luchtvaartorganisaties ter wereld die personeel de mogelijkheid bieden zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Het bedrijf maakt gebruik van zowel de Pfizer-BioNTech als de Sinopharm-vaccins, beide goedgekeurd door de gezondheidsautoriteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.

Emirates heeft het vaccinatieprogramma uitgerold in samenwerking met de Dubai Health Authority en het ministerie van Gezondheid en Preventie in de VAE. Personeel kan voor de vaccinaties terecht op verschillende bedrijfslocaties en door de overheid aangewezen medische centra en klinieken.

“De uitrol van het vaccinatieprogramma is weer een stap voorwaarts en helpt de gezondheid en het welzijn van luchtvaartmedewerkers te beschermen die reizigers dienen en helpen bij de transport van essentiële goederen over de hele wereld”, meldt Emirates in een verklaring.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts