Emirates A380 debuteerd met Premium Economy

Emirates biedt vanaf nu Premium Economy aan in de Airbus A380 op de route tussen Dubai en Londen Heathrow. De nieuwe reisklasse werd eind 2020 onthuld, en is nu voor het eerst beschikbaar op een commerciële vlucht. Op dit moment vliegt Emirates vijf keer per dag tussen Dubai en Londen. Op vier van die vluchten wordt de A380 ingezet. Voorlopig is Premium Economy alleen op de avondvlucht EK003/004 beschikbaar.

Geniet van meer comfort en ontspanning als u in onze nieuwe Premium Economy-reisklasse reist. Een verfijnd interieur van puur wit, chic getextureerd brons en gepolijste houtnerfaccenten tilt uw ervaring naar een hoger niveau. Het luxe comfort van uw stoel past hier perfect bij.

Lees ook het artikel: Inchecken via app nu mogelijk bij Wyndham Hotels

Emirates toonde vlak voor de jaarwisseling de eerste beelden van de Premium Economy Class, die tussen Economy en Business is gepositioneerd. In elk geval worden vijf nieuw geleverde A380’s van de nieuwe klasse voorzien, en mogelijk worden meer toestellen omgebouwd.

In de Premium Economy staan 56 stoelen in een 2-4-2-opstelling, met een pitch van 40 inch, een breedte van 19,5 inch, een recline van 8 inch en een entertainmentscherm van 13,3 inch. Officieel is een stoel in Premium Economy nog niet te koop; Emirates vult ze voorlopig door een select aantal Economy-passagiers te trakteren op een upgrade.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts