EasyJet start lijndienst van AMS naar Marrakesh

Marrakesh EasyJet

Altijd al een keertje naar Marrakesh gewild? Dit is je kans, komende winter start EasyJet een nieuwe lijndienst tussen Schiphol en Marrakesh. Vanaf 31 oktober biedt de budgetmaatschappij vier vluchten per week aan naar de Marokkaanse stad, die zowel voor toerisme als familiebezoek een populaire bestemming is. Op de route gaat EasyJet de concurrentie aan met Transavia, dat komend winterseizoen dagelijks op Marrakesh vliegt.

Marrakesh is een zeer populaire vakantiebestemming in het westen van Marokko. Met nog geen 4 uur vliegen zit je in een andere wereld, waar de authenticiteit vanaf spat. De stad is één van de vier koningssteden die Marokko telt. Gesierd met vele paleizen en moskeeën. Duik in de cultuur van deze prachtige stad en laat je verwonderende door de sprookjesachtige uitstraling. Ga ook zeker op culinaire tocht, en ontdek de vele smaken die Marrakech te bieden heeft.

Lees ook het artikel: TUI fly in najaar vaker naar zonbestemmingen

EasyJet maakte onlangs al bekend ook nieuwe lijndiensten van Schiphol naar Innsbruck en Sharm el Sheikh op te starten. Verder gaat de prijsvechter vaker vanaf de Nederlandse luchthaven naar de Canarische eilanden vliegen. Voor meer informatie over de nieuwe lijndiensten en het kopen van vliegtickets, zie https://www.easyjet.com/nl

Bron: luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “EasyJet start lijndienst van AMS naar Marrakesh”

Comments are closed.