Dormio Resort Eifeler Tor opent haar deuren

Onbezorgd genieten van een vakantiewoning begint met een opgemaakt bed bij aankomst. Dat lijkt logisch, maar in veel vakantieparken en resorts huur je een ‘linnen-pakket’ bij de receptie en moet je vervolgens zelf je bed opmaken. Bij Dormio Resort Eifeler Tor tref je bij aankomst een opgemaakt bed en diverse nieuwe faciliteiten. Dit voormalige Landal-vakantiepark met karakteristieke vakwerkhuisjes in de Duitse Eifel, opent op 21 mei 2021 haar deuren onder de naam Dormio Resort Eifeler Tor. Reserveren kan rechtstreeks via de website of via Landal Greenparks, waarmee een samenwerking is aangegaan.  

Unieke locatie
Dit bij Nederlanders bekende en populaire resort is de ideale uitvalsbasis voor ontspannen en sportieve outdooractiviteiten in alle seizoenen. Als het binnenkort weer mogelijk is om naar Duitsland te reizen, biedt Dormio Resort Eifeler Tor een heerlijk verblijf op comfortabele rij-afstand van Nederland. Het resort ligt bij het plaatsje Heimbach, direct aan het Nationaal Park Eifel en biedt uitzicht op de slingerende rivier de Rur. Bekijk hier alle mogelijkheden en voorzieningen.

Hotelservice op een vakantiepark
Dormio Resorts & Hotels, aanbieder van luxe vakantieresorts in Europa, biedt standaard hotelservice in alle vakantiewoningen. Dat geeft alvast een extra luxe vakantiegevoel bij aankomst op deze prachtige bestemming midden in de natuur. In de vakantiewoningen en (penthouse) appartementen van Dormio Resort Eifeler Tor vind je bij aankomst opgemaakte bedden, handdoeken en een welkomstpakketje. Daarnaast kan de accommodatie flexibel geboekt worden, met aankomst en vertrek op elke gewenste dag van de week. Je zit dus niet vast aan een weekend-, midweek- of weekverblijf.

Nieuwe voorzieningen
Het resort beschikt al over uitgebreide faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad. Met de overname door Dormio komen er nog meer voorzieningen bij. Voor de kinderen is er al een nieuwe buitenspeeltuin en een voetbalkooi gerealiseerd. Vanaf de zomervakantie kunnen de jongste gasten gebruik maken van een nieuw indoorspeelparadijs en worden er allerlei activiteiten georganiseerd door het Fun & Entertainmentteam voor diverse leeftijdscategorieën. Daarnaast zijn er plannen voor het realiseren van een kookstudio.

Vakantiewoningen en appartementen
Dormio Resort Eifeler Tor biedt luxe vakantiewoningen aan voor 4 tot 12 personen, gesitueerd in het glooiende landschap van de Eifel. Aan de gezellige promenade met diverse winkeltjes, restaurants en terrasjes liggen vakantieappartementen voor 4 tot 10 personen. Het resort is een zeer geschikte locatie voor jong en oud en om samen met vrienden of familie te genieten van Heimbach en de omringende natuur van Nationaal Park Eifel.

Lees ook het artikel: De grenzen over met het Eurovisie Songfestival
Voor meer informatie over Dormio Resort Eifeler Tor klik hier.

Related posts