De meest favoriete bestemmingen van reizigers

Hoewel buitenlandse reizen nog niet mogelijk zijn, tenzij er een essentiële reden is, staat reizigers niets in de weg om te dromen van hun volgende trip en zelfs een toekomstige reis te boeken. Terwijl de vaccinatiecampagnes over de hele wereld opgevoerd worden en de reissector uitkijkt naar een herstel in de komende maanden, onthult Qatar Airways de meest favoriete bestemmingen van reizigers over haar wereldwijde netwerk.

Onder de bestemmingen die het meest geboekt worden door Nederlandse reizigers in de afgelopen maand bevinden zich Dubai, Malediven en Indonesië. Nederlandse reizigers dromen over een reis in de zomervakantie waar Indonesië en Thailand boven aan het verlanglijstje staan.

Sinds het begin van de pandemie heeft Qatar Airways het meest flexibele commerciële beleid in de sector om reizigers hun vluchten met een gerust hart te laten boeken. De luchtvaartmaatschappij biedt passagiers de mogelijkheid om hun reisdata en bestemming zo vaak als het nodig is zonder kosten te wijzigen*. Ze kunnen ook een terugbetaling van hun ticket vragen zonder compensatie- of terugbetalingskosten. Voor meer informatie en de volledige voorwaarden, ga naar qatarairways.com/relyonus

Tijdens hun reis kunnen passagiers rekenen op de hoogste hygiënenormen en de meest recente veiligheidsmaatregelen, zowel aan boord als tijdens hun overstap op Hamad International Airport (HIA). Ga voor meer informatie over de genomen veiligheids- en gezondheidsmaatregelen naar qatarairways.com/safety

Qatar Airways blijft het netwerk verder uitbreiden en biedt meer vluchten naar internationale bestemmingen dan andere luchtvaartmaatschappijen. Tegen het midden van de zomer van 2021, plant Qatar Airways het netwerk uit te breiden naar meer dan 140 bestemmingen, waaronder 23 in Afrika, 14 in Amerika, 43 in Azië-Pacific, 43 in Europa en 19 in het Midden-Oosten.

*Voorwaarden van toepassing

Related posts