De Londener, het innovatieve hotel voor jou!

LONDON – Misschien  wel een van ’s werelds bekendste steden, London. De stad staat synoniem voor een bruisend leven, zakenlijk en innovatief. Een idealere locatie voor The Londener Hotel is dan ook niet te bedenken. Dit innovatieve hotel, in de zuidwestelijke hoek van Leicester Square, is waar de hoofdstad tot leven komt. Laat dit voorjaar zal het hotel de deuren openen,  maar speciaal voor jou hierbij een voorproefje!

Het hotel biedt een nieuw podium voor zakelijke en vrijetijdsevenementen. Een echt mijlpaalconcept voor de MICE-industrie. The Londener is het eerste in zijn soort en ontworpen door de wereldberoemde interieurontwerpers Yabu Pushelberg. 350 complete kamers, verdeeld over 16 verdiepingen, een mix van zes conceptrestaurants – waaronder bars en een taverne, buiten dineren op de begane grond en een moderne Japanse loungebar met een dakterras en vuurplaats. Geniet ook van een uitgestrekte balzaal geschikt voor elke gelegenheid, een verscheidenheid aan vergaderruimtes, plus The Retreat voor welzijn. Dit ultramoderne multifunctionele pand is geschikt voor elke gelegenheid, van privédiners, zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, presentaties en meer.

Staal speelt een grote rol in het interieur van The Londoner en komt voor in verschillende vormen, texturen en kleuren. Aan het Ballroom-plafond zitten stalen spanten in het open raster dat theatrale verlichting en AV-apparatuur met speciale effecten draagt. De hoofdluidsprekers zijn opgehangen aan het metalen subframe boven het plafond. The Londoner heeft dan ook het enige plafond in de hoofdstad heeft dat dergelijke verlichtingsspecificaties van deze soort kan dragen.

Bron: The Londener

Er zijn verschillende opties mogelijk in de balzaal om in te spelen op de behoeften van hotelgasten.  State-of-the-art 4K-projectiesystemen, grote elektrische schermen van 5,5 meter, aan het plafond opgehangen LED-schermen, een BOSE Showmax Stage Audio-systeem (dezelfde apparatuur die in de O2 Arena is geïnstalleerd) en meer zijn slechts enkele van de beschikbare SMART-functies, allemaal onder toezicht van het gastheren- en evenemententeam van The Londoner. Geschikt voor elke hybride gelegenheid, betekenen de digitale en technische mogelijkheden dat de ruimte alle virtuele evenementervaringen kan bieden, zoals een conferentie, AGM, productlancering, tentoonstelling, prijzen, modeshow, seminar, receptie of diner en meer.

Een echt flexibel evenementenaanbod, The Londoner kan ook opties bieden voor intieme evenementenformats, waaronder zijn gastenkamers en suites, The Green Room en The Gallery en zijn zeven vergaderruimten. Voor kleinere evenementen is The Green Room een ​​prachtige ruimte voor recepties en bijeenkomsten. Ontworpen om te genieten en met de allure van een exclusieve nachtclub, biedt de 3214 vierkante meter grote ruimte een tijdloze en wonderbaarlijke Londense feestlocatie voor 150 staande personen. Bovendien zijn The Gallery en zijn zeven kamers ideale ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. De kamers bieden de mogelijkheid om werken van enkele van de meest opwindende kunstenaars van vandaag te bekijken via partnerschappen met lokale galerijen, en zijn verbonden met een ruime foyer, met de mogelijkheid om te worden aangepast en geconfigureerd om aan verschillende behoeften te voldoen.

Afgevaardigden kunnen ook eenvoudigweg EDWARD, de AI-chatbot van Edwardian Hotels London, sms’en voor alle ondersteuningsbehoeften. Het hotel heeft een zevendaagse menukeuze voor zijn afgevaardigden van vergaderingen en evenementen, als onderdeel van een aanzienlijke investering in het bredere MICE-aanbod van Edwardian Hotels London.

Bron: The Londener

Bij de opening deze zomer zal The Londoner een paradijs voor filmliefhebbers zijn, net als de bioscopen in West End en compleet met twee privé-filmzalen. Het hotel biedt een van de grootste privélocaties die te huur zijn in de hoofdstad. Aangedreven door de technologie van Odeon-Luxe, zullen de privébioscopen vergaderingen, conferenties en vertoningen tot leven laten komen als nooit tevoren. State-of-the-art digitaal en projectiesysteem met Dolby Cinema ™ -schermen, maken archief- of specialistische vertoningen mogelijk voor zakelijke of persevenementen, met hoogwaardige videoconferenties, de nieuwste technologieën voor uitzendingen, geïntegreerde technologie met individueel elektronisch stemmen en microfoons en toegewijde audiovisuele ondersteuning. Elke filmzaal is voorzien van luxe fauteuils, voor ultiem comfort.

De capaciteit van de schermen is als volgt:

Screening Room One: 170 pax

Screening Room Two: 75 pax

* Beide kamers zijn rolstoeltoegankelijk en bieden plaats aan twee rolstoelen per kamer.

Ideaal gelegen in het hart van West End, biedt The Londoner een groots ruimtemoment weg van uitstekende vervoersverbindingen en op loopafstand van verschillende ondergrondse en bovengrondse treinstations en naast Leicester Square Station.

 

 

Related posts