De beste stad van 2021 om in te leven: Valencia!

VALENCIA – Een echte eco-bestemming met veel bezienswaardigheden. De stad spant zich hard in om op het gebied van duurzaamheid een echte voorloper te zijn. Maar wist je dat Valencia ook een van de meest fietsvriendelijke steden van Europa is? De stad  wel 156 meter aan fietspaden! Om nog maar te zwijgen van het mediterrane licht dat wordt weerspiegeld in het Spaanse temperament.

Foto: Pixabay

Elk van de bovengenoemde onderdelen zorgen er samen voor dat Valencia door InterNations (de grootste expatgemeenschap ter wereld, met meer dan 3,5 miljoen leden) werd verkozen tot “de beste stad om te leven in 2021”. En wie wil er nou niet in de in z’n mooie stad wonen met z’n titel? Valencia werd lange tijd beschouwd als de “best bewaarde geheime” bestemming in Spanje. En nog steeds is het een stad die je laat verbazen. Ook zijn er nog talloze leuke activiteiten om mee te maken!

Foto: Pixabay

Bekijk het FIT-pakket van CITITRAVEL eens en laat je inspireren voor je volgende reis naar Valencia. Het pakket combineert enkele van de beste kenmerken van de stad. Verblijf 5 nachten verblijf in een boetiekhotel in het stadscentrum. Ga eropuit en ontdek de stad maar ook het natuurpark van Albufera. Maak een ritje in een traditionele houten boot over de lagune van Albufera. Sluit uiteraard af met de beste paella ter wereld, bekijk de voorbereid met verse rijst verzameld uit de rijstvelden van het natuurpark van Albufera.

Even een eerste glimp van wat Valencia te bieden heeft. Er wacht nog meer op jou om ter plaatse ontdekt te worden!

Klik hier om het pakket te zien. 

Foto: Pixabay

Related posts