Condor serveert organische maaltijden

De Duitse vakantievlieger Condor introduceert drie organische maaltijden in het à la carte-menu. De penne mamma mia, namaste India en de tortelloni tricolori zijn op korte en middellange vluchten te bestellen.

Condor belooft voedsel zonder conserveringsmiddelen, emulgatoren, kleurstoffen, kunstmatige rijsmiddelen of smaakversterkers. Het rundvlees voor de Bolognesesaus op de penne komt uit een organisch werkend Duits slachthuis. Verder garandeert de condor dat alle ingrediënten van de organische maaltijden van organische boerderijen komen waar geen kunstmatige of chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.

Lees ook het artikel: Nieuw hotel Dimora Palanca opent in Florence

De drie gerechten kosten ongeveer 10 euro per stuk. Wie liever niet organisch eet, heeft bij Condor ook een ruime keuze op de vluchten in en direct rondom Europa: van varkensschnitzels via Thaise curry’s tot halal geslachte kippetjes.

Economy-reizigers kunnen de maaltijden voor hun vlucht bestellen en rekenen die aan boord met een creditcard of pinkaart af. Condor serveert in de Economy Best-klasse een bij de ticketprijs inbegrepen broodje, terwijl Business Class-passagiers kunnen rekenen op een volledige maaltijd.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Condor serveert organische maaltijden”

Comments are closed.