Canada opent voor volledig gevaccineerde!

Met ingang van 7 september opent de Canadese regering haar grenzen voor reizen door volledig gevaccineerde reizigers uit elk land die aan specifieke toelatingseisen voldoen. Om de verwachte toestroom van reizigers onder controle te houden en de gedeelde grens en relatie met de VS te erkennen, zal Canada vanaf 9 augustus beginnen met het toelaten van volledig gevaccineerde Amerikaanse burgers en permanente inwoners (die momenteel in de VS verblijven) voor reizen. Zolang voldaan wordt aan de toelatingscriteria, hoeven volledig gevaccineerde reizigers bij aankomst in Canada niet in quarantaine te gaan.

Om deze nieuwe maatregelen verder te ondersteunen, zullen zo snel mogelijk na 9 augustus vijf extra luchthavens heropend worden om rechtstreekse internationale vluchten te verwelkomen: Halifax Stanfield International Airport, Quebec City Jean Lesage International Airport, Ottawa/Macdonald-Cartier International Airport, Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport en de Edmonton International Airport. Het versoepelen van grensmaatregelen voor volledig gevaccineerde reizigers is een positieve en cruciale stap voor het herstel van de Canadese toerisme- en zakelijke evenementensectoren.

Lees ook het artikel: Fijnproevers hotel met duizend wijnen op de kaart

De waarde die toerisme biedt aan Canada, de Canadezen en onze gemeenschappen is nog nooit zo duidelijk geweest. We moedigen alle toeristische bedrijven aan om informatie te delen over deze volgende fase van heropening, zodat we allemaal klaar kunnen zijn om eerst bezoekers uit de VS en vervolgens over de hele wereld te verwelkomen. Hier zijn enkele belangrijke berichten die u indien nodig kunt delen:

  • Bezoekers kunnen vol vertrouwen reisplannen maken, aangezien toeristische bedrijven in heel Canada enorme investeringen hebben gedaan in nieuwe hygiëneprotocollen.
  • De volwassen bevolking van Canada heeft een van ’s werelds hoogste percentages van COVID-19-vaccinatie.
  • Reizen naar Canada zal anders zijn dan voor de pandemie.
  • We moedigen alle reizigers aan om volledig op de hoogte te zijn van de vereisten op het gebied van volksgezondheid en testen vóór binnenkomst en bij aankomst, zowel federaal als provinciaal. Dit omvat het verplichte gebruik van de ArriveCAN-app. Reizigers moeten extra tijd plannen in de aanloop naar en bij aankomst van hun reis.
  • Bezoek de website van de regering van Canada voor de meest recente informatie over reizen naar Canada, inclusief de bijgewerkte federale vereisten en beperkingen.

We kijken ernaar uit om volledig gevaccineerde Amerikaanse bezoekers terug te verwelkomen vanaf 9 augustus en die uit andere landen op 7 september. Laten we samen het land waar we van houden met gloeiende harten laten zien! Zie het persbericht van de regering van Canada voor de volledige aankondiging.

Related posts

One Thought to “Canada opent voor volledig gevaccineerde!”

Comments are closed.