Brussels Airlines doet zomer 2022 in de verkoop

Brussels Airlines is de ticketverkoop voor de zomer van 2022 al vroeg begonnen. De luchtvaartmaatschappij wil daarmee inspelen op de verschuivende trend van lastminutes naar vroege boekingen.

“Sinds enkele weken zien we duidelijk een verandering in het boekingspatroon, dat de voorbije twintig maanden werd gedomineerd door lastminute boekingen. De laatste weken zien we een stijgend aantal boekingen voor de voorjaarsperiode en de komende schoolvakanties. Dit is een zeer positief teken. Het toont aan dat ook onze klanten licht aan het einde van de tunnel zien, vertrouwen hebben in Brussels Airlines en dat ze bezig zijn met het plannen van hun volgende vakantie. Ze kunnen rekenen op hun nationale luchtvaartmaatschappij om hun favoriete vakantiebestemming te bereiken”, zegt Jan Derycke, Head of Network and Planning bij Brussels Airlines.

“Deze verschuiving in het boekingspatroon laat ons toe om ons aanbod beter af te stemmen op de behoeften van onze klant. Door nu al onze planning voor volgende zomer te publiceren, willen we inspelen op hun wensen en inspiratie bieden aan wie nog niet beslist heeft.”

Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar vakantiereizen na twee jaren getekend door reisbeperkingen, heeft Brussels Airlines haar vakantieaanbod uitgebreid. Met extra vluchten naar de populairste vakantiebestemmingen in het hoogseizoen wil de maatschappij tegemoet komen aan de grote vraag naar vliegvakanties waar sommigen al meer dan twee jaar naar uitkijken.

Lees ook het artikel: Nieuw-Zeeland vanaf 1 februari open voor toeristen

Nieuwe routes
In de zomer van 2022 herintroduceert Brussels Airlines Chania en Antalya voor het eerst sinds 2019. Chania op Kreta komt vanaf 7 mei terug in het netwerk met twee vluchten per week. Vanaf 29 maart zal Brussels Airlines drie wekelijkse vluchten uitvoeren naar Antalya, in het zuidwesten van Turkije.

Europa & Midden-Oosten
Hoogtepunten in het Europese netwerk zijn de Griekse eilanden, de Canarische Eilanden en de Balearen. Ook de Italië blijft populair bij de Belgen. Andere veelgevraagde vakantiebestemmingen zoals Malaga, Alicante, Faro, Porto en Lissabon zullen meerdere keren per dag aangevlogen worden. In het Midden-Oosten zullen Tel Aviv en Yerevan deel uitmaken van het netwerk met respectievelijk 14 en 4 vluchten per week.

Afrika en Noord-Amerika
Na de succesvolle lancering van Tanger en Nador in de zomer van 2021, vliegt Brussels Airlines beide bestemmingen volgende zomer opnieuw aan van midden juni tot midden september.

Op het langeafstandsnetwerk blijft Brussels Airlines vluchten aanbieden naar haar 15 bestemmingen in Sub-Sahara Afrika. In Noord-Amerika zullen New York en Washington deel uitmaken van het aanbod.

Bron: luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Brussels Airlines doet zomer 2022 in de verkoop”

Comments are closed.