British Airways trakteert op lokale specialiteiten

British Airways bied Lokale Specialiteiten

Passagiers in Business en First Class op verre vluchten van British Airways worden de komende tijd getrakteerd op lokale specialiteiten. Onder de noemer ‘Best of British Menus’ kunnen reizigers in de duurdere klassen kiezen voor typisch Britse grillgerechten. 

In september biedt de menukaart de optie om een Britse roast dinner te kiezen als diner. Dat bestaat uit een 21-dagen gerijpte biefstuk met gebakken aardappeltjes, Yorkshire-pudding, seizoensgroenten, mierikswortelcrème en vleesjus. Op vluchten naar India wordt in plaats daarvan gegrilde kip met groente, gebakken aardappels, bread sauce en jus aangeboden. Als dessert staat een ‘all things botanical’ toetje op de kaart, dat bestaat uit een vlierbessorbet met appelpuree en witte chocolade.  

Lees ook het artikel: Kom tot rust net over de Duitse grens

Met de ‘Best of British Menus’ wil British Airways reizigers laten genieten van een culinaire tour door Groot-Brittannië, waarbij lokale specialiteiten worden aangeboden die zijn gemaakt van lokale ingrediënten. De ‘Best of British Menus’ zal beschikbaar zijn op alle routes vanuit het VK vanaf 1 september 2021. Voor meer informatie zie de link: https://www.britishairways.com/en-nl/information/food-and-drink

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts

One Thought to “British Airways trakteert op lokale specialiteiten”

  1. […] British Airways trakteert op lokale specialiteiten […]

Comments are closed.