Bonaire organiseert de Bonaire Rum Week!

Bonaire kondigt met trots een nieuw evenement aan voor liefhebbers van rum en reizen: de Bonaire Rum Week, een viering van de ambiance van Caribische rum, met cocktailwedstrijden, voortreffelijke diners met rum, strandfeesten en de kans om enkele van de beste rumsoorten ter wereld te proeven. De Bonaire Rum Week, die gepland staat voor 14 tot 17 juni 2022, wordt georganiseerd door Tourism Corporation Bonaire (TCB) en Caribbean Journal, ’s werelds grootste Caribische reismediabedrijf en het team achter het jaarlijkse Caribbean Rum Awards Festival in St. Barths.

Het festival begint met een openingsfeest, gevolgd door een cocktailwedstrijd voor het hele eiland in Tiki & Co, de beste cocktailbar van het eiland, met de beste barmannen van Bonaire; een met rum doordrenkte lunch; een sappige rum Happy Hour; een culinaire ervaring met meerdere gangen gecombineerd met rum, gevolgd door een rum-en-sigaar combinatie evenement. “Dit evenement is een geweldige manier om een ​​andere kant van Bonaire te laten zien, als een van de belangrijkste bestemmingen van het Caribisch gebied voor zowel fijnproevers als liefhebbers van sterke drank”, zegt Guy Britton, hoofdredacteur van Caribbean Journal.

Lees ook het artikel: 5 must-sees in de Israëlische woestijn

Bonaire heeft een bloeiende cocktailcultuur, van kenmerkende rumpunches tot microbrouwerijen en strandbars. Het eiland is ook de thuisbasis van de Cadushy-distilleerderij, die Rom Rincon maakt, de veelgevraagde, bekroonde en lokaal gemaakte rum van Bonaire, de gastheer rum van het evenement. De Bonaire Rum Week partners zijn onder andere Tourism Corporation Bonaire; Caradonna Adventures; Delfins Beach Resort Bonaire; Captain Don’s Habitat; Buddy Dive Bonaire; Harbour Village Beach Club; Bellafonte Bonaire; Tiki & Co; Cadushy Distillery; JC Herrera; Bottles Bonaire; The Wine Factory Bonaire; Best Cellars en Best Brands Bonaire.

Over Caribbean Journal

De media portfolio van Caribbean Journal omvat de meest populaire Caribische website voor reizen ter wereld, een dagelijkse nieuwsbrief, een eerste klas vastgoed- en investeringskrant en een groeiende portfolio van zowel zakelijke als consumentenevenementen, met als hoogtepunt de Caribbean Rum Awards St Barth, de belangrijkste rumwedstrijd van de regio. Ga voor de meest actuele informatie, planning, evenementen en partners over Bonaire Rum Week naar www.bonairerumweek.com 

Related posts

One Thought to “Bonaire organiseert de Bonaire Rum Week!”

  1. […] Lees ook het artikel: Bonaire organiseert de Bonaire Rum Week! […]

Comments are closed.