Boetiek hotel Thompson Hollywood opent in Lente 2021

LOS ANGELES – In de lente van 2021 opent het nieuwe luxe boetiek hotel Thompson Hollywood haar deuren. Het hotel ligt aan Wilcox Avenue, nabij Hollywood en Vine. Zowel bezoekers als de lokale bevolking kunnen genieten van de toplocatie in het hart van het Vinyl District. Ga eropuit in het populaire Los Angeles en geniet van de vele faciliteiten die het hotel aanbied.

Met stijlvolle architectuur en interieurontwerp onder leiding van Tara Bernerd & Partners, zal het hotel beschikken over 190 luxe kamers met 24 suites en een ensemble van op maat gemaakte voorzieningen. Geflankeerd door muzikale oriëntatiepunten, boetieks en een opwindende bar- en eetcultuur, zal Thompson Hollywood ook de muzikale wortels en levendigheid van zijn historische locatie binnenshuis weerspiegelen door middel van een culinair, nachtleven en entertainment aanbod van wereldklasse. Het hotel krijgt twee meeslepende restaurants, 15.000 vierkante meter aan vergader- en evenementen ruimte, een ultramoderne fitnesservaring en een schilderachtig uitzicht vanaf het zwembad op het dak en de lounge.

Hotel Thompson Hollywood wordt beheerd door Hyatt. En zal zich dan ook aansluiten bij het bekroonde loyaliteitsprogramma van Hyatt, World of Hyatt. Thompson Hotels, opgericht in 2001, is een bekroond lifestyle-horecamerk in boetiekstijl met een verzameling verbluffende, dynamische eigendommen. Elk van de stedelijke en resort locaties van Thompson Hotels biedt een zorgvuldig gelaagde omgeving die past bij de omliggende gemeenschap. Gasten krijgen op maat gemaakte verblijven met verbindingen met culinair aanbod van wereldklasse, kunst en entertainment, en baanbrekend design.

Related posts