Bobby Berk van Queer Eye verhuurt woestijnoase

Ieders favoriete design expert en Emmy® Award-genomineerde presentator van Netflix’s Queer Eye, Bobby Berk, deelt in zijn nieuwe rol als Airbnb Host al zijn kennis over interieurdesign en gastvrijheid. Berk verhuurt namelijk zijn onlangs gerenoveerde Palm Desert Home, Casa Tierra, exclusief via Airbnb en viert de lancering door twee verblijven van twee nachten aan te bieden voor $22 (ongeveer €20,-) per verblijf*. Gasten die boeken raken ongetwijfeld geïnspireerd door Berk’s unieke benadering van een interieurstijl die zowel modern als toegankelijk is, maar bovenal, huiselijk.

Opmerkelijke ruimte
“Na het bezoeken van huizen en Airbnb’s over de hele wereld, weet ik precies wat ik wil als gast. Met dit in gedachten, kon ik mijn passie voor design en renovatie gebruiken om mijn Palm Desert Home te transformeren op een manier waar toekomstige gasten enthousiast over zullen zijn,” aldus Berk. “Dit project was een bijzonder leuke en lonende ervaring die heeft geresulteerd in een opmerkelijke ruimte – een ruimte die ik met trots en enthousiasme mag hosten voor speciale gasten.”

Berk documenteert zijn renovatie en reis om Host te worden ook op zijn social media kanalen. Hier vertelt hij over zijn gemaakte ontwerpkeuzes gebaseerd op zijn reizen en waar gasten de hoofdrol spelen.

Airbnb Categorieën – Design
Voor degenen die op zoek zijn naar meer speciale plekken, Airbnb introduceerde onlangs een nieuwe manier om verblijven met unieke ontwerpen te zoeken, namelijk Airbnb Categorieën. Casa Tierra is opgenomen in de lijst met 27.000 van ’s werelds beste design accommodaties waar gasten worden ondergedompeld in buitengewone architectuur en esthetisch inspirerende interieurs.

Lees ook het artikel: 5 x duurzame reiservaringen in Japan

Over het verblijf
Berk opent de deuren van Casa Tierra voor geselecteerde data, startend vanaf dinsdag 24 mei. Om te vieren dat Berk Airbnb Host wordt, worden de eerste twee verblijven van twee nachten op 6-8 juni en 9-11 juni (voor maximaal twee gasten) aangeboden voor een speciale prijs van $22 (ongeveer €20,-)*.

Tijdens een verblijf in Casa Tierra genieten gasten van:

  • Een uniek decor en kenmerken die de droom van elke designliefhebber waardig zijn. Dit is inclusief meubilair, kunstwerken en statement pieces die Berk van over de hele wereld heeft uitgekozen.
  • Up-close inspiratie voor eigen designprojecten van gasten, inclusief tips van Berk tentoongesteld in de ruimte.
  • Volledige toegang tot het 465 m2 grote pand, van de zeven op maat gemaakte slaapkamers en 6,5 badkamers tot de casitas en overdekte balkons.
  • Uitgebreide buitenruimtes, waaronder een zwembad en jacuzzi, waar gasten zich op de meest luxueuze manieren kunnen onderdompelen in het idyllische woestijnlandschap.
  • Een overvloed aan privacy, snelle toegang tot El Paseo en wandelpaden – allemaal op slechts 30 minuten afstand van Palm Springs.
  • Een mogelijkheid om te genieten van de leuke extra’s van het huis zoals onder andere een jeu de boules baan, een state of the art theaterkamer en yoga- en meditatieruimtes.

Zo boek je dit verblijf
Designliefhebbers kunnen via airbnb.nl/bobbyberk een verzoek indienen om het verblijf te boeken. Alle beschikbare data worden vermeld, met speciale prijzen van $22 (ongeveer €20,-) voor de eerste twee overnachtingen op 6-8 juni en 9-11 juni. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar Palm Desert. 

*Plus belastingen en toeslagen

Related posts

One Thought to “Bobby Berk van Queer Eye verhuurt woestijnoase”

  1. […] Bobby Berk van Queer Eye verhuurt woestijnoase […]

Comments are closed.