Boat Bike Tours is klaar voor het reisseizoen 2021

Amsterdam – “Normaal gesproken is het nu de tijd dat men de vakantieplannen voor de komende lente en zomer maakt. Maar dit jaar begint anders, met nieuwe lockdowns en veel restricties. Op dit moment wordt er niet aan reizen gedacht, maar dat kan snel veranderen”, weet Jan Timmermans, directeur van Boat Bike Tours in Amsterdam.

Afgelopen zomer veel ervaring opgedaan

Na de eerste lockdown mochten de schepen van Boat Bike Tours in de zomer van 2020 als eerste weer in de Nederlandse wateren varen. “Dat was een spannend moment. Maar alles werkte perfect. De vele positieve reacties lieten ons zien dat onze gasten zich veilig voelden en met volle teugen genoten van hun vakantie”, aldus Timmermans. “Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan met de nieuwe situatie. En ons reisprogramma voor 2021 is gebaseerd op deze ervaringen. We zijn klaar voor het nieuwe seizoen!”

Veilig en ontspannen op vakantie

Het COVID-19 virus zal ook deze zomer nog niet helemaal verdwenen zijn, ook al zijn er tegen die tijd wel veel mensen gevaccineerd. Daarom blijven de hygiëne- en veiligheidsconcepten aan boord van de schepen van Boat Bike Tours gelden. Looproutes in de wandelgangen zorgen er bijvoorbeeld voor dat gasten voldoende afstand kunnen houden. De maaltijden worden ook in twee sessies geserveerd, zodat er voldoende ruimte is tussen de afzonderlijke tafels in het restaurantgedeelte. Het behoeft geen betoog dat het bedienend personeel een mondkapje moet dragen. Verder worden alle binnenruimten overdag intensief geventileerd wanneer de gasten buiten zijn.

Afgelopen zomer heeft laten zien dat dit niets afdoet aan de goede sfeer en gezelligheid aan boord. Van veel gasten hebben we vernomen dat ze een ontspannen en onbezorgde vakantie hebben gehad, juist door de goed doordachte maatregelen van ons coronaprotocol! ”

2021: Een nieuwe route en aantrekkelijke aanbiedingen voor korte reizen

Persoonlijke reiservaringen en weg van het massatoerisme: dat is altijd het succesrecept van Boat Bike Tours geweest. Dat gieten we in een hele concrete vorm in onze nieuwe achtdaagse route ‘Op ontdekkingstocht door Friesland’, inclusief trip naar het Waddeneiland Terschelling. Op deze tocht fietst u door uitgestrekte natuurgebieden en langs de Friese meren. Daarnaast staat ​​een veelvoud aan mooie plekjes en kleine dorpjes met historische charme op het programma, evenals een prachtige vaartocht door het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee.

Met de nieuwe, korte tochten speelt Boat Bike Tours in op de groeiende vraag naar vier- tot vijfdaagse trips. Gasten fietsen dan bijvoorbeeld in etappes van Amsterdam naar Antwerpen of van Antwerpen naar Brugge. Daarnaast bieden we tussen mei en juli de vijfdaagse reis De Hoogtepunten van Holland aan. Naast Amsterdam, Alkmaar en Haarlem nemen we ook de tijd om de Noordzeekust te ontdekken. Hierlangs lopen enkele van de mooiste fietspaden van Nederland.

 

Bron: verkeersbureaus.info

Related posts