Easyjet verbindt Bergamo met Schiphol

EasyJet verbindt vanaf 3 september de Italiaanse luchthaven Bergamo met Schiphol. Er wordt drie keer per week gevlogen door Easyjet op de route Bergamo – Schiphol. De route is onder andere bedoeld om reizigers te bedienen die naar Milaan en omgeving willen reizen. Ook start in september ook de lijndienst van Easyjet naar Chania op Kreta, waarmee rechtstreeks wordt geconcurreerd met Transavia.

De prijsvechter kondigde in mei 2021 al vluchten aan naar Heraklion in Kreta, maar nu worden er in het hoogseizoen ook vluchten naar het in het noordwesten van het eiland gelegen Chania uitgevoerd. Heraklion, de grootste stad van Kreta, wordt zoals eerder aangekondigd vanaf 14 juli met Schiphol verbonden. In eerste instantie zijn er drie vluchten per week, maar tijdens de vakantiepiek zijn dat er vier vluchten per week zijn.

Lees ook het artikel: TUI heroverweegt het uitvoeren oranje best. reizen

Op 1 augustus start easyJet ook vluchten van Schiphol naar Chania, de tweede stad van het eiland. Tot en met 5 september gaat er elke zondag, woensdag en vrijdag een vlucht. Vorige week startte easyJet al een lijndienst naar Barcelona. De Spaanse stad wordt vier keer per week aangevlogen. Ook KLM, Transavia en Vueling zijn actief op de route.

Bron: luchtvaartnieuws.nl

Related posts