Belvilla introduceert unieke vakantiehuizen

Ieder mens is uniek, ieder verhaal is uniek en iedere vakantiewens is uniek. Vakantiehuizen Specialist Belvilla, onderdeel van de tech travel group OYO, heeft op een overzichtelijke en leuke webpagina een aantal bijzondere huizen in Europa met een uniek achtergrondverhaal uitgelicht. Elk vakantiehuis heeft zijn eigen interessante verhaal te vertellen, gedeeld door de verhuurders.

Unieke huizen
Stel je voor dat je in een vakantiehuis verblijft dat helemaal opgaat in de prachtige Nederlandse duinen of dat je vanuit elke kamer en terras geniet van een betoverend uitzicht op een rivier. Hoe spannend zou het zijn om te verblijven op een schip dat is omgetoverd tot een uniek familieverblijf, of je kunt heerlijk bubbelen bovenin een boom? 

Je koninklijk voelen in een Belgisch kasteel of nieuwe vakantieherinneringen creëren in een authentieke bunker. Bij Belvilla kan het allemaal. Misschien wil je wel ervaren hoe het is om als een nomade te slapen in een kleurrijke yurt of in een authentieke wind- of watermolen. Ook als je graag nog een keer terug naar school zou gaan of eens wil overnachten in een Frans treinstation, hebben wij een vakantiehuis dat bij deze dromen past, Cocoonen in een grot en een authentiek trullo verblijf, het kan allemaal bij Belvilla in Italië. Waan je aan het einde van de wereld in het zwembad of verblijf met je hoofd in de wolken in Spanje. Hou je van architectonische hoogstandjes, dan biedt Belvilla een aantal mooie exemplaren om te ontdekken, of een uniek houten kuuroord in de heuvelachtige natuur van Duitsland. Belvilla biedt zelfs een vakantiehuis waar je hart langzamer van gaat kloppen in Oostenrijk.

Unieke verhalen
Omdat het verhaal van elk huis klinkt als een sprookje, heeft Belvilla de mascottes Bella en Yoyo geïntroduceerd om je alles te vertellen over deze prachtige en unieke vakantiehuizen. Er zijn een aantal zeer verrassende opties! Hier zijn 23 ideeën voor een vakantie die je niet snel zult vergeten. Klik hier om de verbazingwekkende verhalen te vinden.

Lees ook het artikel: Slaap in een Airbnb op de Mont Blanc

Unieke hosts
Zo uniek als de huizen zijn, zo uniek zijn ook de hosts: persoonlijk contact met de huiseigenaren is voor Belvilla heel belangrijk. Zo nemen de Unique Homes- huiseigenaren je mee op een interessante verhalende reis in hun vakantiehuis. Zo vertelde meneer Posch, een Nederlandse host, in geuren en kleuren over zijn vakantiehuis in een uit 1888-daterend treinstation in het Franse Liglet, mét verwarmd zwembad: “Naast de luxe van een verwarmd zwembad zie je nog duidelijk de oorspronkelijke functie van het gebouw terug. Het is nog goed zichtbaar dat dit vroeger een station was. Zo zijn de originele loketten van het station behouden gebleven.” 

Mevrouw Pleijter, eigenares van Ehemalige Dorfschule / Pfarrhaus in het Duitse Waldeck-Netze, laat je dan weer plaatsnemen in de schoolbanken. Bovendien heeft de oude school en pastorie ook een bijzonder mooi verhaal, zo vertelt mevrouw Pleijter:“Het schooltje van de pastorie werd na de Tweede Wereldoorlog gebruikt voor vluchtelingenkinderen uit Sudetenland. In die tijd werden de Sudetenduitsers verjaagd.”

Ook in eigen land zijn er genoeg bijzondere vakantiehuizen te vinden, zo ook het huis Loft aan de Vecht in Nigtevecht. Op het dak liggen 55 zonnepanelen, die het hele huis van stroom voorzien. Naast het duurzame aspect, ligt het huis ook middenin de Vechtstreek, dicht bij Utrecht en Amsterdam. Ook in en rond het huis zelf is genoeg te doen, weet host meneer Ter Heide: “Op mooie zomerdagen kun je een duik nemen in de Vecht, aangezien je aan het water zit. Je kunt de rivier ook met een boot verkennen. Als je liever thuis blijft kun je genieten van de hot tub of op een van de terrassen aan het huis.” 

23 vakantiehuizen
Op dit moment staan er 23 vakantiehuizen op de Unique Homes-lijst van Belvilla. Er zullen door Belvilla nog meer vakantiehuizen aan dit portfolio worden toegevoegd.

Related posts

One Thought to “Belvilla introduceert unieke vakantiehuizen”

Comments are closed.