BCD travel scoort opnieuw hoog op duurzaamheid

BCD Travel heeft voor het tweede jaar de speciale Platinum onderscheiding van EcoVadis in de wacht gesleept. Daarmee behoort de TMC tot de best presterende bedrijven in een onafhankelijke duurzaamheidsbeoordeling.

EcoVadis is ’s werelds grootste beoordelingsplatform op het gebied van duurzaamheid. Met deze Platinum-rating handhaaft BCD haar positie in de top 1 procent  van de momenteel75.000 door EcoVadis beoordeelde bedrijven. 

“Onze tweede Platinum rating is een onderscheiding die niet alleen laat zien dat we hechten aan duurzaamheid binnen onze eigen activiteiten. Platinum garandeert bovendien dat we de voorkeursleverancier zijn voor bedrijven die veel waarde hechten aan het werken met duurzame partners”, aldus Sharon Dirks, Director of Sustainability bij BCD.

EcoVadis beoordeelt vier categorieën: milieu, arbeidsnormen en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen. EcoVadis hielp BCD bij het stellen van prioriteiten van duurzaamheidsdoelstellingen en bij het aantonen van de verbeteringen, wat resulteerde in een jaarlijkse stijging van de score. Sinds het ontvangen van de eerste Gold rating in 2016 is de score van het bedrijf gestegen met 27 procent.

“Vanaf het begin van de COVID-19 pandemie wordt de reisindustrie voortdurend geconfronteerd met ongekende uitdagingen. Desondanks zijn we verder gegaan met projecten, initiatieven en oplossingen vanuit ons diepgewortelde streven naar duurzaamheid”, aldus Dirks.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts

2 Thoughts to “BCD travel scoort opnieuw hoog op duurzaamheid”

  1. […] Lees ook het artikel: BCD travel scoort opnieuw hoog op duurzaamheid […]

Comments are closed.