Avondklok Curaçao komt te vervallen

De avondklok in Curaçao komt te vervallen. Daarnaast worden een groot aantal coronamaatregelen afgeschaft. De besluiten worden aangepast nu ook Aruba en Nederland veel verder gaan met het afschaffen van de corona-beperkingen.

Zo ver als Aruba, gaat Curaçao nog niet. Wel worden er een aantal kleine aanpassingen gedaan aan het aantal mensen dat mag samenkomen in bijvoorbeeld restaurants en uitgaansgelegenheden. Dat zou buiten maximaal 400 zijn en binnen 200.

Lees ook het artikel: Sunweb vliegt weer naar Turkije vanaf 1 april

Ook mogen nu de avondklok in Curaçao is afgeschaft (muziek)evenementen weer plaatsvinden en mag er weer worden gedanst. Er zijn geen restricties meer voor winkels en in de horeca en verdwijnt het verbod op samenscholing. Voor reizigers uit andere landen geldt nog wel dat ze een negatief resultaat van een recente PCR-test moeten laten zien als ze het land willen binnenkomen. De verplichte antigeentest drie dagen na aankomst wordt wel afgeschaft.

Sinds 15 december 2021 is het al mogelijk om met Corendon in samenwerking met Air Belgium naar Curaçao te vliegen. De heenvlucht gaat rechtstreeks naar Dominicaanse republiek maar op de terugweg wordt een stop gemaakt op het Caribische eiland. De vluchten gaan twee keer in de week vanaf Brussels Airport. Gevlogen wordt op woensdag en zaterdag. Tegen een toeslag is een stoel in een Premium-klasse te boeken.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met onze mediapartner Curaçao.nl & luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Avondklok Curaçao komt te vervallen”

Comments are closed.