Aeromexico vanaf juli weer naar Schiphol

Aeromexico heeft veel vertrouwen in de zomer en vliegt daarom per 1 juli weer dagelijks op de lijndienst tussen Schiphol en Mexico Stad. De Mexicaanse KLM-partner blijft voor de route gebruikmaken van de Boeing 787-9 Dreamliner.

Onlangs lieten de Mexicanen al weten dat ze vanaf juni de frequentie verhogen naar vijf vluchten per week. Een maand later komen daar dus nog twee wekelijkse vluchten bij. In Mexico Stad kunnen reizigers overstappen op tientallen andere vluchten, voornamelijk naar bestemmingen in Mexico en de rest van Latijns-Amerika. Zo vliegt de maatschappij komende zomer alleen al veertien keer per dag (!) naar het populaire vakantieoord Cancun. Mexico hanteert geen inreisbeperkingen en toeristen zijn er van harte welkom. Er zijn inmiddels nog maar weinig coronabesmettingen in het Midden-Amerikaanse land.

In Europa vliegt Aeromexico verder op Madrid en Parijs Charles de Gaulle. Nieuw is dat de lijndienst naar Londen Heathrow deze zomer ook hervat wordt. Alleen Barcelona moet nog even wachten voordat het Europese netwerk weer compleet is.

Lijndienst Schiphol
De vluchttijden op de lijndienst naar Schiphol zijn als volgt:
AMS-MEX: 22.25 – 03.05 (+1)
MEX-AMS: 22.10 – 16.25 (+1)

Aan boord van de 787-9 Dreamliner, die vanaf juli dagelijks wordt ingezet naar Schiphol, is plaats voor 274 passagiers. Daarvan kunnen er 36 mee in Business Class en de rest in Economy of – voor extra beenruimte – Economy Plus.

Lees ook het artikel: Hotelbouw wereldwijd gedaald, behalve in Europa
Bron: luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Aeromexico vanaf juli weer naar Schiphol”

  1. […] ook: Aeromexico vanaf juli weer dagelijks met passagiers naar SchipholBron: […]

Comments are closed.