Actie bij RyanAir, 2e ticket halve prijs

Ryanair

De Ierse prijsvechter Ryanair is een nieuwe prijs actie gestart, waarbij een tweede ticket voor de halve prijs wordt aangeboden. De aanbieding geldt alleen op 1 september en voor de goedkoopste tariefklasse, waarbij er uiterlijk op 31 oktober moet worden gereisd. Ryanair komt vaker met dergelijke prijs acties, waarbij tickets relatief voordelig te boeken zijn op een select aantal routes.

Lees ook het artikel: De VS van veilige landen-lijst gehaald

In Nederland geldt de actie voor alle drie luchthavens waar Ryanair actief is: Schiphol, Eindhoven Airport en Maastricht Aachen Airport. Een enkeltje Schiphol – Dublin gaat voor 30 euro, Maastricht – Alicante kost 24 euro en wie van Eindhoven naar Wenen wil kan al voor 11 euro een ticket boeken. Kies uit de vele bestemmingen.

De actie omvat alleen de laagste tariefklasse, Value genaamd. Daarbij krijgen klanten alleen een zitplaats plus een klein stuk handbagage. Voor zaken als grote handbagage, ingecheckte koffers en stoelselectie moet worden bijbetaald. Let op! de actie geldt alleen VANDAAG 01/09/2021 en voor reizen vanaf 01.09.2021 t/m 31.10.2021. Pak je kans!

Boek nu je actie vliegtickets via https://www.ryanair.com/nl/nl/lp/DE-TWEEDE-HALVE-PRIJS en klik op de volgende link voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze actie: https://www.ryanair.com/nl/nl/Speciale-aanbiedingen/DE-TWEEDE-HALVE-PRIJS
Bron: luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Actie bij RyanAir, 2e ticket halve prijs”

Comments are closed.