A World of Colours, in de Keukenhof

A World of Colours, met deze showcase brengt de Keukenhof een ode aan moeder natuur en diversiteit, gratis thuis te ervaren via het ticketplatform Tiqets. Op de Dag van de Aarde (14.04.2021) brengt Tiqets de schoonheid van moeder natuur thuis met een serie virtuele outdoor ervaringen. Met als showstopper onze nationale trots de Keukenhof. 

Zeven miljoen bollen zijn geplant om een imposant bloemenmozaïek te creëren in het teken van A World of Colours. Normaal gesproken ontmoeten ruim een miljoen mensen uit alle landen en culturen elkaar in de Keukenhof om te genieten van de Hollandse bloemenpracht. Tiqets geeft met deze 45 minuten durende virtuele tour hun gebruikers uit de hele wereld de mogelijkheid virtueel van de Hollandse bloemenpracht te genieten. 

“In het afgelopen jaar hebben velen van ons nieuwe waardering voor het buitenleven gevonden. Deze Dag van de Aarde willen we dat mensen meer natuur kunnen ontdekken dan alleen het park aan de overkant. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met enkele van ’s werelds mooiste buitenattracties, van Montserrat net buiten Barcelona tot de tuinen van Villa Gregoriana in Italië, om het beste van de natuur te bieden”, zegt Luuc Elzinga, president en medeoprichter van Tiqets. Meld je hier aan voor deze gratis online experience van ticketplatform Tiqets op 22 april. 

Beleef op de Dag van de Aarde ook een van de andere outdoor ervaringen zoals de door de New York Botanical Garden (NYBG) georganiseerde première van een documentaire over de planten, mensen en cultuur van Vanuatu, een eilandengroep in Oceanië. Een cuteness alert geldt voor het evenement van het Oceanário de Lisboa, vanwege de superschattige otters en pinguïns. Een rondleiding door het oceanarium maakt duidelijk welke rol aquaria spelen bij het behoud van onze oceanen. Kijk hier voor meer informatie over alle events.

Related posts